زمان کنونی: ۱۴-۶-۱۳۸۹, ۰۱:۴۳ عصر درود کاربر مهمان (ورودثبت نام)

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چند سوال در مورد هاست و پنل مدیریت سایت
ارسال: #1
۷-۵-۱۳۸۹, ۰۳:۳۳ صبح
چند سوال در مورد هاست و پنل مدیریت سایت
با سلام
ببخشید که همه سوالهام رو باهم یک پست زدم.

1- آیا میشه ایمل دامین رو لینک کرد به کنترل پنل مدیریت سایت در ضمن داخل کنترل پنل هاست دوتا ایمل هست یکی roundcoube که فارسی رو ساپورت میکنه ولی اون یکی sendt رو بد میفرسته حرف نامفهومه.

2-برای آمار سایت ویب گذر کد html رو که میده کجا باید اضافه بشه.

3-وقتی که میخوام شفارش خریدرو قطعی کنم از هر روشی که باشه این ارور ومیده:huh:You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ' 0, 0, 1590000, 'RLS', 1, 'farhad', 'marashi', 'negarmarket@yahoo.com', '-', '-'' at line 1 SQL query : insert into skh_orders ( customerID, order_time, customer_ip, shipping_type, payment_type, customers_comment, statusID, shipping_cost, order_discount, order_amount, currency_code, currency_value, customer_firstname, customer_lastname, customer_email, shipping_firstname, shipping_lastname, shipping_country, shipping_state, shipping_zip, shipping_city, shipping_address, billing_firstname, billing_lastname, billing_country, billing_state, billing_zip, billing_city, billing_address, cc_number, cc_holdername, cc_expires, cc_cvv, affiliateID, shippingServiceInfo ) values ( 1, '2010-07-29 03:09:08', '80.191.229.210', 'ظ¾غŒع© ظ…ظˆطھظˆط±غŒ', 'ظ¾ط±ط¯ط§ط®طھ ط§ط² ط­ط³ط§ط¨ ع©ط§ط±ط¨ط±غŒ', '', , 0, 0, 1590000, 'RLS', 1, 'farhad', 'marashi', 'negarmarket@yahoo.com', '-', '-', '', 'ط®ظˆط²ط³طھط§ظ†', '-', '-', '-', '-', '-', '', 'ط®ظˆط²ط³طھط§ظ†', '-', '-', '-', '', '', '', '', '','' ) Huh

4-برای اضافه کردن صفحه جدید به صفحات محتوا گفته شده ( برای دیدن این صفحات در سایت باید لینک صفحات خود را در قالب طراحی شده سایت خود جای دهید) اگر امکان داره یک توضیحی بدید صفحه جدید ایجاد میشه وگزینه نمایش رو هم که میزنیم صفحه باز میشهولی از توسایت نمیدونم چطور باید بازش کنم.

5- وقتی سایت رو باز میکنم نوار پاین اینتر نت ایکسپوره میزنه Error on page دبل کلیک که میکنم روش این پیغام رو نشون میده.

Webpage error details

User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.4506.2152; InfoPath.2; .NET CLR 3.5.30729)
Timestamp: Wed, 28 Jul 2010 23:01:42 UTC

Line: 213
Char: 1
Code: 0
URI: http://www.youshop1.com/index.php

Line: 1069

Line: 209

با تشکر ببخشید که طولانی شد.
ارسال یک ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
تبلیغات سایت

ارسال: #2
۷-۵-۱۳۸۹, ۱۲:۰۹ عصر
RE: چند سوال در مورد هاست و پنل مدیریت سایت
سلام
2-کد رو هر کجا که دوس داشته باشید نمایش داده بشه می شود گذاشت.بستگی به خودتون داره.
5- فکر کنم قالب تون ناسازگاری با مرورگر استفاده شده داشته باشد
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
تشکر شده توسط :  sfarhad
ارسال: #3
۷-۵-۱۳۸۹, ۰۲:۴۷ عصر
RE: چند سوال در مورد هاست و پنل مدیریت سایت
سلام

2- توقلب سایت مکانی هست برای آمار سایت ولی نمیدونم تو کدوم فایل باید کد اضافه کنم ( فروشگاه ساز ویژه قلب 10 )
در مورد باقی سوالها هم اگر امکانش هست راهنمایی کنید .
با تشکر
ارسال یک ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
ارسال: #4
۸-۵-۱۳۸۹, ۱۱:۱۶ صبح
Wink RE: چند سوال در مورد هاست و پنل مدیریت سایت
سلام
شما در قالبتان جست وجو کنید و کد آمار گیر که الان آمار سایت آذر افزاست را پیدا کرده و کد آمار خودتون رو بگذارید.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
تشکر شده توسط :  sfarhad
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ ها: مشاهده ها: آخرین ارسال
  سوال در مورد کنترل پنل مدیریت sfarhad 0 248 ۹-۵-۱۳۸۹ ۱۲:۲۳ صبح
آخرین ارسال: sfarhad

پرش به انجمن: